Gaat lekker bij Samantha de Jong: Gewond na vermoedelijke mishandeling door vriend en aangehouden voor heling

Gaat lekker bij Samantha de Jong: Gewond na vermoedelijke mishandeling door vriend en aangehouden voor heling

Samantha de Jong (32) aka 'Barbie' weer in het nieuws. Zo is de realityster gisteren gewond gevonden in haar woning en daarna gearresteerd op verdenking van heling. Haar 38-jarige vriend is aangehouden op verdenking van mishandeling en daarnaast voor het rijden onder invloed en heling. Wait what!!

De politie werd donderdagochtend gebeld voor een man die duidelijk onder invloed in zijn auto zou rijden. Agenten hebben dit voertuig staande gehouden en na een speekseltest bleek dat de man onder invloed was van verdovende middelen. De man werd hierop aangehouden.

Bijna gelijktijdig kreeg de politie ook een melding dat er in een woning een vrouw zou zijn mishandeld door de al aangehouden 38-jarige man. Omwonenden hadden al de hele nacht flinke geluidsoverlast te verduren gekregen vanuit de woning. Agenten troffen in de woning de 32-jarige bewoonster aan. Gezien haar verwondingen kwam een ambulance ter plaatse en werd er eerste hulp verleend.

De aanwezige politie zagen in de woning opvallend veel goederen liggen, voornamelijk gereedschap, en zo ontstond bij de agenten het vermoeden dat het mogelijk om gestolen waar zou gaan. De politie heeft later die dag de woning doorzocht. Hierbij zijn diverse goederen in beslag genomen.

De 32-jarige bewoonster is aangehouden voor heling. Ook de 38-jarige man wordt verdacht van heling en moet zich ook verantwoorden voor het rijden onder invloed en voor de mishandeling. Thumbnail via.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties