Schoonzus van Samantha de Jong aka Barbie zwaait met een pistool op Instagram

Schoonzus van Samantha de Jong aka Barbie zwaait met een pistool op Instagram

Samantha de Jong, ook wel beter bekend als Barbie door haar deelname aan Oh Oh Cherso, heeft sinds een tijdje een nieuwe vriend. En Robert is blijvertje hoor, want zijn naam is al vereeuwigd op haar lichaam. Net als de rest van Duindorp die weleens Russisch roulette heeft gespeeld door haar te doen, maar dat is een ander verhaal. Maar deze keer willen we net niet hebben over Barbie, maar over haar schoonzus Angela.

Samantha en Angela zijn beste vriendinnen, maar volgens geruchten zou Angela zich op 'het slechte pad' bevinden. Net als vriend Robert zou Angela een crimineel verleden hebben. Ze zou zelfs een tijdje vast hebben gezeten.

Met een pistool zwaaien op Instagram

En op Instagram laat ze inderdaad zien dat ze geen lieverdje blijkt te zijn. Met een bericht op Instagram waarschuwt ze namelijk de mensen die wat over haar zeggen.

"Whawhaaa mensen denken de zijn big timer Allemaal kleine scarfacesjes 🤣🤣🤣tot nu toe blaffen ze allemaal De 1 denkt dat hij groot is Vriend ik ben ook 1.90 De andere heeft zeker klap op ze kop vroeger gehad met sprookjesboek Nu praten er ineens veel bitches Dat zijn die klootzakken met een beetje balhaar hebben niks in hun broek maar wel altijd commentaar Jahh jahhh nu mag ik met zekerheid zeggen dat ik meer ballen heb pfff hahahaha 😂😂😂😂😂😂"

En bij het bericht is een foto geplaatst waarop Angela een pistool in haar handen heeft. Het is dus wel duidelijk dat het Barbie gelukt is om hele stabiele mensen om zich heen te verzamelen.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties