Flea van Red Hot Chili Peppers heeft zijn compound te koop staan voor 8.8 miljoen dollar

Flea van Red Hot Chili Peppers heeft zijn compound te koop staan voor 8.8 miljoen dollar

De inmiddels ook alweer 60-jarige Michael Peter Balzary kennen we waarschijnlijk allemaal een stuk beter onder zijn artiestennaam Flea. Je weet wel, die excentriek bassist van de Red Hot Chili Peppers. Een baantje die hem overduidelijk geen windeieren heeft gelegd als we kijken naar de compound die hij te koop heeft staan in La Crescenta, Californië.

Het zijn eigenlijk 3 gebouwen op een mooi stukje grond aan de rand van de bewoonde wereld van Los Angeles. En eerlijk is eerlijk, die Flea heeft zowaar best smaak. Zeker voor Amerikaanse begrippen zijn deze panden gewoon een erg smaakvol en cool ingericht. Nieuw waar het nieuw moet zijn en classic waar dat op zijn plaats is. Niet te veel onzin, gewoon strak en overzichtelijk.

Hebben? Vraagprijs is 8.8 in Amerikaanse dollars. Wat op het moment betekend dat je met iets meer dan diezelfde 8.8 miljoen over de brug moet komen in euro’s. Overigens stond het geheel te koop voor 9.8 miljoen dollars, dus erg veel ruimte om te onderhandelen zal er niet zijn.

Locatie

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties