Ferry 'Pillenkoning' Bouwman en kornuiten pakken wedstrijdje van PSV mee

Ferry 'Pillenkoning' Bouwman en kornuiten pakken wedstrijdje van PSV mee

Nederland is ergens de grootste in en daar moet je misschien dan toch ook een beetje trots op zijn. Het laat in ieder geval de handelsgeest zien die we bezitten in Nederland. Zo kostte het ooit twintig cent om een pil te maken en gingen ze in Australië voor twintig euro over de toonbank. Of onder de toonbank door, want pillen draaien en verkopen is nog steeds een illegale business.

Maar wel een business waar je een goede serie over kan maken en dat is dus ook gedaan met het personage Ferry Bouwman, de pillenkoning van Brabant. Sinds kort is 'Ferry: de serie' op Netflix te zien en in het verhaal wordt uit de doeken gedaan hoe Ferry nu zo'n grote dealer is geworden.

Het mooie is dat het personage van Ferry, gespeeld door Frank Lammers, zich uitstekend leent om naast de serie ook eens in de rol van Ferry te kruipen en dat is wat Frank dan afgelopen weekend heeft gedaan. Zo hebben Ferry en kornuiten een wedstrijdje van PSV meegepakt en dat is een heel leuk team-uitje geworden van Team Ferry. Via Frank Lammers.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties