Dit zijn de koppels die de ultieme liefdestest aangaan in ‘Temptation Island: Love or Leave’ 2023

Dit zijn de koppels die de ultieme liefdestest aangaan in ‘Temptation Island: Love or Leave’ 2023

We zeggen liever niet dat we kijken naar programma'a zoals Ex on the Beach en Temptation island, maar stiekem kijken we alles. Volgen we alles en creepen we zelfs op de social media kanalen van de deelnemers. Guilty Pleasure noemen ze dat, want we vergelijken onze keuzes en beslissingen met die van de mensen die hun relatie in de waagschaal leggen om te bewijzen dat je toch nog een beetje grijze massa hebt om niet constant in je broek te poepen. En dat is ook de enige reden dat er dergelijke programma's bestaan.

Waarom mensen meedoen is weer een heel ander verhaal. Zo willen veel mensen beroemd worden en kun je tegenwoordig ook nog een aardig zakcentje verdienen als je "influencer" bent. Alleen je moet wel dat springplankje hebben en Gio Latooy is weer samen met Jade Anna, dus kan ook geen nieuwe influencer op dit moment lanceren. Dus dan maar meedoen met een van de bekende programma's om je carrière een kickstart te geven. Ons hoor je niet klagen hoor, want content is content. Ook als je besluit dat je na je deelname geen flesjes shampoo wil verkopen, maar een OnlyFans-profiel begint voor het echt grote geld per maand.

Waarom we zo'n introductie schrijven? Vanaf donderdag 30 maart start onder leiding van 'beste vrienden' en vertrouwd duo Monica Geuze en Kaj Gorgels, die elkaar tot de 'friendzone' hebben verwezen, het gloednieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’. Op Videoland kun je dan kijken naar het liefdesavontuur van vier koppels in een paradijselijke omgeving in Mexico. Het komende seizoen bevat een verrassende twist: het ‘secret koppel’ doet zijn intrede in beide villa’s. Dit nieuwe element creëert voor één van de koppels de unieke kans om vooraf tijd door te brengen met de vrijgezelle mannen of vrouwen en stiekem voorkennis op te doen. Wie wagen de sprong in het diepe en testen hun relatie in het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’? Handig voor straks, want hier kun je alvast kennismaken met de vier koppels. Thumbnail: Tom Cornelissen.

Evie en Mike

Het programma is voor de 23-jarige Evie en de 29-jarige Mike niet onbekend. In het eerste seizoen vonden zij als single geen liefde bij één van de toenmalige koppels, maar bij elkaar. Na de opnames sloeg de vonk al snel over en inmiddels zijn ze alweer 2 jaar gek op elkaar. Toch loopt het koppel tegen één heel belangrijk iets aan: hun lijnrechte gevoel voor een kinderwens. Evie wil ontzettend graag kinderen, in tegenstelling tot Mike.

Foto: Tom Cornelissen
Foto: Tom Cornelissen
Foto: Tom Cornelissen
Foto: Tom Cornelissen

Mitch en Iris

De 26-jarige Iris en de 29-jarige Mitch zijn inmiddels drie jaar samen en hebben elkaar leren kennen via social-media. Ze zijn onafscheidelijk en hebben samen een koophuis, een auto en twee katten. Ondanks het blindelingse vertrouwen mist Iris regelmatig intimiteit en romantiek. De twee vragen zich af of hun relatie sterk genoeg zal zijn, wanneer zij beiden omgeven worden door single's op zoek naar de liefde.

Foto: Tom Cornelissen
Foto: Tom Cornelissen
Foto: Tom Cornelissen
Foto: Tom Cornelissen

Lester en Miriam

Voor de 21-jarige Miriam en de 27-jarige Lester is dit programma de ultieme relatietest. Het stel is inmiddels al 2,5 jaar een liefdeskoppel, maar hebben soms twijfels over hun relatie. Miriam kan snel jaloers zijn en Lester zou soms graag wat meer vrijheid willen. Zal jaloezie niet de overhand krijgen en komen Miriam en Lester er samen uit na dit avontuur?

Foto: Tom Cornelissen
Foto: Tom Cornelissen

Shanta en Joël

Foto: Tom Cornelissen
Foto: Tom Cornelissen

De 21-jarige Shanta en de 24-jarige Joël zijn één jaar een stel en wonen inmiddels samen. Bij hun eerste ontmoeting was het meteen raak en sindsdien is het koppel onafscheidelijk en kunnen zij niet meer zonder elkaar. Zowel Shanta als Joël zijn beiden nogal jaloers aangelegd. Dat zij allebei veel aandacht krijgen van het andere geslacht zorgt vaak voor de nodige frustraties.

Foto: Tom Cornelissen
Foto: Tom Cornelissen
Foto: Tom Cornelissen
Foto: Tom Cornelissen
Poll

Welk koppel gaat het eerst uit elkaar?

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties