De mensheid gaat er in het jaar 3000 zo uitzien volgens onderzoek

De mensheid gaat er in het jaar 3000 zo uitzien volgens onderzoek

Je maakt het zelf niet meer mee, maar het internationale techbedrijf Toll Free Forwarding heeft artificial intelligence ingezet om te onderzoeken hoe de mensheid zich gaat ontwikkelen in de komende jaren. Het bedrijf heeft zelfs beelden kunnen ontwikkelen hoe de mensheid er in het jaar 3000 jaar uit zal komen te zien.

De mensheid in het jaar 3000

Hoe zal de mensheid er in het jaar 3000 uitzien? Over 987 jaar weten we het zeker, maar de onderzoekers van Toll Free Forwarding hebben een 3d model gemaakt aan de hand van technologie en dagelijkse gewoontjes van de mens. Zo voorspellen ze dat we een gebogen rug zullen krijgen en een soort klauwen, omdat we altijd op onze telefoons en laptops zitten. Ook denkt het bedrijf dat we een dikkere huid zullen hebben en een kleiner brein. En misschien wel het meest gekke wat uit het onderzoek naar voren is gekomen dat de mensheid in het jaar 3000 een tweede ooglid zal hebben dat ons zal beschermen tegen licht.

De mensheid zal zich aan gaan passen aan haar omgeving, om zo te kunnen overleven. Dat is waarom onderzoekers verwachten dat onze fysieke verschijning zal veranderen om zo beter te passen bij de technologische ontwikkelingen die de wereld de laatste decennia en komende jaren heeft gezien.

Mindy, prototype 3D model dame uit het jaar 3000

De onderzoekers hebben een 3D model gemaakt van een vrouw uit het jaar 3000. Deze dame heeft de naam Mindy gekregen en ziet er dus inderdaad uit als iemand die heel de dag naar een scherm zit te turen. Waarschijnlijk hebben mensen nu al dat hun hand een soort mobiele telefoon-klauw is geworden. Via.

Foto:  Toll Free Forwarding
Foto: Toll Free Forwarding
Foto:  Toll Free Forwarding
Foto: Toll Free Forwarding
Zo'n klauw heb je waarschijnlijk al. Foto:  Toll Free Forwarding
Zo'n klauw heb je waarschijnlijk al. Foto:  Toll Free Forwarding
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties