bommetje 03-02-17Steve Stiffbone

BAM! Even kennis maken met de verleidsters van Temptation Island 2017!

Gisteren is op de Nederlandse zender RTL5 een nieuw seizoen van Temptation Island van start gegaan. Het programma moet waarschijnlijk nog even groeien, want er keken maar 425.000 mensen naar het programma. Echt zo’n typisch guilty pleasure programma, want je houdt ervan, je vindt het programma echt verschrikkelijk of je zegt tegen iedereen dat je het verschrikkelijk vindt, maar stiekem mis je geen aflevering. Seizoen 2016 wist de nodige stof te doen opwaaien en dat had alles te maken met het koppeltje Marvin en Louise en ook voor een groot gedeelte door de heuse sekstape van Louise. Maar het seizoen 2017 is van start gegaan en de eerste aflevering kun je hier bekijken, wij maken ons nu even druk om belangrijkere zaken. Namelijk wie zijn de verleidsters in seizoen 2017. De dames die in Thailand gaan proberen om een relatie kapot te krijgen. En die dames hebben we dan ook voor je op een rijtje.

Pommeline Tillière

Over Pommeline gaat misschien de komende periode het meest geschreven worden. Er schijnen gisteren al topless foto's van deze tattoo-artieste te zijn uitgelekt, maar die zijn net zo snel weer verdwenen omdat ze niet voor publicatie waren. Maar ja, wat ooit op het internet heeft gestaan gaat er niet zo snel vanaf, dus waar kunnen we deze foto's vinden?

Saartje Sarah Polomé

A photo posted by Saartje Polomé (@psaartje) on

A photo posted by Saartje Polomé (@psaartje) on

Bo Soetaert

A photo posted by Bo Soetaert (@bo__soetaert) on

A photo posted by Bo Soetaert (@bo__soetaert) on

Rowena Saffignani

A photo posted by RS. (@rrowenax) on

Manouh D’haeyere

Danyla Suitela

Danyla heeft nog niet door dat je het ijzer moet smeden als het heet is, want haar Instagram profiel staat op slot. Of heeft ze soms wat te verbergen? Wel is ze te zien in bovenstaande vlog.

Parastoo Pereira

Ook het Instagram profiel van Parastoo staat op slot. Ons advies. Open gooien en elke dag 3 sexy poses en een duckface foto gooien!

Ashley Magdalena

Zelfde verhaal, want ook haar Instagram profiel staat op slot.

Natuurlijk doen er ook mannelijke verleiders mee aan het programma, maar omdat wij deze pagina voor het oog zo heteroseksueel mogelijk willen houden hebben we van deze heren alleen de linkjes naar hun Insta op een rijtje gezet. Levi, Dylan, Alex, Karim, Quinten en Ken. Tot zover. Jullie tips en roddels met betrekking tot dit programma is van harte welkom op WhatsApp op nummer 06 590 590 72 of via Messenger.

Delen op WhatsApp

Bekijk 0 reacties

Facebook

Disqus