Andre Pronk weer helemaal terug met 'Jo Jo Jo Waar is mijn Autoradio'

Andre Pronk weer helemaal terug met 'Jo Jo Jo Waar is mijn Autoradio'

De zanger Andre Pronk was begin april in Nederland groot nieuws en dat had er allemaal mee te maken dat een buurman niet zo tevreden was over het optreden van Andre in Lemele en de altijd goedlachse zanger ook keihard neerhaalde.

Pronk is gelukkig weer opgeklommen uit dit duistere dal dat niet iedereen zijn muziek goed vindt en is de studio ingedoken om een nieuwe parel te maken. En dat is zeker gelukt met de meezinger 'Jo Jo Jo Waar is mijn Autoradio'. Natuurlijk voeg je deze als eerste toe aan je playlist met lekkere en foute hits, maar wat doe je er daarna mee... In de repeat of niet?

Poll: Wat doen we met 'Jo Jo Jo Waar is mijn Autoradio', in de repeat of niet?
0%
0%

iAndre Pronk keihard neergehaald door boze buurman in Lemele

Andre Pronk ken je waarschijnlijk vooral vanwege zijn harde en opvallende lach. Een eigenschap waarmee hij een soort van doorbrak tijdens zijn deelname aan het programma X-Factor in 2006. Nu komt Andre zo nu en dan voorbij met nummers die vooral te horen zijn tijdens een fout feestje. En om sfeer te maken op zo'n feestje kun je Andre dan ook inhuren. Dat hebben ook mensen gedaan in Lemele, een dorp in de gemeente Ommen in de Nederlandse provincie Overijssel. Alleen niet iedereen kon de muziek van Andre waarderen. Zeker niet een buurman die vond dat er te veel herrie werd gemaakt en deze buurman haalde Andre dan ook keihard neer.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties