Airbnb-host laat zien dat huurder niet zo goed voor haar huis is geweest

Airbnb-host laat zien dat huurder niet zo goed voor haar huis is geweest

De service die Airbnb verleent om eigenaren van huizen de mogelijkheid te geven om deze te verhuren aan vakantiegangers of mensen die voor langere tijd in een andere stad willen wonen is natuurlijk enorm handig. En ook goed voor je portemonnee, omdat doorgaans het aanbod op Airbnb goedkoper is dan hotels in een bepaalde stad. Wel altijd even checken of een huurder zijn woning wel mag verhuren, want soms mag het niet en kan het dus gebeuren dat je 's avonds om 23.00 uur op straat wordt gezet in Miami. True Story.

Maar als verhuurder of host van een woning kun je toch ook wel tegen nare dingen aanlopen die je gasten achter hebben gelaten. Deze host trof iemand die een soort crackpand van haar verhuurde woning had gemaakt. Zo hebben ze de huurder er hardhandig uitgewerkt en in een video laat ze zien dat de Airbnb redelijk gesloopt is. Er kwamen dealers aan de deur en in huis lagen uitwerpselen, drugs, condooms en overal zat bloed.

De host gaat nu alles schoonmaken en zorgen dat er nieuwe spullen in komen te staan en dan zal de woning weer beschikbaar zijn op Airbnb. Maar duidelijk dat verhuren via Airbnb ook een keerzijde kan hebben. Via.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties