83-jarige Jaap wil kraaiennest verwijderen, bungelt drie kwartier aan dakraam

83-jarige Jaap wil kraaiennest verwijderen, bungelt drie kwartier aan dakraam

Even een wijze les dat je niet zelf dingen op een beunhaas-manier op wil moeten lossen. En dat voorbeeld krijgen we van de 83-jarige Jaap van der Zwaan uit Naaldwijk. Jaap klom maandagmiddag op het dak om een kraaiennest uit zijn schoorsteen te halen, maar dan glijdt hij plotseling uit op de dakpakken. Drie kwartier lang kan hij zich nog net vasthouden aan het dakraam. Zijn vrouw had nog gezegd: "doe het nou maar niet".

Na het schoonmaken van het kraaiennest wil de bejaarde man weer terug naar binnen klimmen, maar dan verliest hij zijn grip. Hij kon zich nog net beetpakken aan het raam aan de binnenkant. Naast de fysieke uitdaging kreeg Jaap ook te maken met kraaien die om hem heen vliegen. De dieren waren natuurlijk al een paar dagen aan het bouwen en Jaap moest ze wegjagen.

Zijn vrouw schoot meteen te hulp en pakte zijn handen, maar het lukt haar niet om hem omhoog te trekken. Ze schakelde de hulpdiensten in en een agent heeft toen Jaap ruim een kwartier lang vastgehouden. (Thumbnail via)

Jaap (83) bungelt drie kwartier aan dakraam: 'Agent heeft mijn leven gered'

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties