5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 47 van 2022)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 47 van 2022)

De streamingdiensten zijn enorm goed in het vertellen wat hun nieuwe series en films zijn, maar ze vergeten dat er ook heel veel goede series in hun archief hebben verdwijnen. Series en films die je ook zeker gezien moet hebben. Deze series zijn van onze radar verdwenen en dat is toch soms wel een nadeel als je aan een nieuwe serie of film wil beginnen en je dus iets kiest wat je minder leuk vindt dat iets wat in het archief is verdwenen.

Maar dat hoeft helemaal niet, want in samenwerking met Streamwijzer zetten wij wekelijks 5 parels van Netflix, HBO Max en Disney+ op een rijtje.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 47 van 2022)

5. Dash & Lily (serie, 1 seizoen) – Netflix

December staat voor de deur. Dat betekent dat het aftellen naar de feestdagen kan beginnen, en hoe kan dat nou beter dan met een fijne kerstfilm of -serie? Twee jaar geleden is op Netflix de hartverwarmende serie Dash & Lily verschenen, waarmee je direct in de kerststemming komt. Dash is cynisch en haat kerst, Lily is vrolijk en leeft voor de feestdagen. Via een rood boekje komen ze in contact met elkaar, en dan blijkt dat ze meer gemeen hebben dan ze hadden gedacht.

Bekijk direct Dash & Lily op Netflix

4. Reboot (serie, 1 seizoen) – Disney+

In Reboot besluit een televisieproducent een oude sitcom op te duikelen en hier een reboot van te maken. Rond 2000 was Step Right Up gigantisch succesvol, maar alle acteurs zijn daarna behoorlijk in het verval geraakt. Terwijl ze zich opmaken voor de reboot komen ook hun oude problemen weer opborrelen. De serie werd ontwikkeld door een van de makers van Modern Family en heeft grote acteurs als Keegan-Michael Key, Judy Geer en Johnny Knoxville in de hoofdrollen. Dat belooft veel goeds!

Bekijk direct Reboot op Disney+

3. De Liefhebbers (film, 2019) – HBO Max

De familiebanden van de Liefhebbers komen behoorlijk onder druk te staan als blijkt dat de vader des huizes zijn ziekte heeft verzwegen. Terwijl ze met zijn allen nader tot elkaar proberen te komen, blijkt ook maar weer eens hoeveel ze van elkaar verschillen. De cast bestaat uit grote namen als Jeroen Krabbé, Hadewych Minis, Theo Maassen en Beppie Melissen. In het Engels staat de serie bekend als Shit Happens.

Bekijk direct De Liefhebbers op HBO Max

2. The New Mutants (film, 2020) – Disney+

In 2020 verscheen van de Marvel Studios de wat onbekendere film The New Mutants. Deze film is een onderdeel van de X-Men franchise en vertelt het verhaal van vijf jonge mutanten. Zij ontmoeten elkaar in een faciliteit waar ze zijn opgesloten om hun krachten te onderzoeken. Al snel blijkt het vreemde ziekenhuis niet de veilige toevluchtsoord waar ze op hadden gehoopt. De hoofdrollen worden gespeeld door The Queen’s Gambit-hoofdrolspeelster Anya Taylor-Joy, Game of Thrones-ster Maisie Williams en Stranger Things-acteur Charlie Heaton.

Bekijk direct The New Mutants op Disney+

1. Divorce (serie, 3 seizoenen) – HBO Max

Divorce volgt het verhaal van Frances en Richard. Omdat ze ongelukkig zijn in hun huwelijk besluiten ze er een punt achter te zetten, maar dan blijkt het nog niet zo eenvoudig om een nieuw leven te beginnen. Als je fan bent van Sex and the City & And Just Like That… wil je deze zeker zien, want Sarah Jessica Parker speelt de hoofdrol. Naast haar schitteren onder meer Thomas Haden Church en Molly Shannon.

Bekijk direct Divorce op HBO Max

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties