Wie is Jasmine White 403 op Tik Tok?

Wie is Jasmine White 403 op Tik Tok?

De dagen dat het platform Tik Tok gebruikt wordt om dansjes te uploaden en dat andere deze dansjes na kunnen doen ligt toch wel ver achter ons. Het wordt nog wel gedaan, maar Tik Tok is tegenwoordig de plaats voor dames om volgers te vergaren voor hun Only Fans profiel of mensen die viraal gaan, omdat ze iets doen wat andere mensen niet zouden doen. En daarom is Tik Tok ook zo populair.

Een uitdaging die op dit moment weer viraal gaat is dat je jezelf moet filmen voor en nadat je op Google hebt gezocht op de zoekterm Jasmine White 403 of JasmineWhite403. En de video die mensen bedoelen is dat Tik Tokker Jasmine White 403 haar tanden zet in een ongekookte kip. Een rauwe kip die je normaal eerst flink moet koken om de salmonella bacterie te doden, maar Jasmine smikkelt ervan alsof ze een week niets heeft gegeten.

Haar account is inmiddels van Tik Tok verwijderd, maar mensen hebben er dus een uitdaging van gemaakt om te zien wat voor rauw eten Jasmine White 403 allemaal naar binnen werkt. Je hoeft niet verder te zoeken, want je kunt je nieuwsgierige honger stillen met deze beelden. Eet smakelijk!

Wie is Jasmine White 403 op Tik Tok?
Als je wilt weten waarom mensen zoeken op Jasmine White 403, even op het plaatje klikken.
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties