Wendy van Hout, nieuwe vriendin van Peter Gillis, bezorgt Gerard Palts een hit

Wendy van Hout, nieuwe vriendin van Peter Gillis, bezorgt Gerard Palts een hit

Deze week is de nieuwe vriendin van Peter 'Massa is Kassa' Gillis bekend gemaakt en dat heeft nogal wat stof doen opwaaien. Zo heeft deze Wendy van Hout veel weg van zijn ex-vriendin Nicol Kremers en waren er ook andere reacties op het internet dat Wendy best weleens een 'Goldigger' zou kunnen zijn.

Wat wil het toeval? De 39-jarige nieuwe vlam van de 61-jarige Peter Gillis heeft in 2017 de hoofdrol gespeeld in een videoclip van de Apeldoornse volkszanger Gerard Palts en dit nummer heeft de toepasselijke naam 'Jij Bent Een Golddigger'.

Voor Gerard Palts kan het niet mooier, want sinds de liefdesrelatie wereldkundig is gemaakt, staat de telefoon van Gerard roodgloeiend en wordt zijn nummer 'Jij Bent Een Golddigger' massaal gestreamd en gedraaid op diverse landelijke radiostation. Dus door het hatseflatsen in een nieuwe hut waar al 5 kinderen uit 3 relaties uit zijn gekropen, heeft Gerard dus een hit te pakken.

Het is overigens niet de eerste keer dat een realityprogramma ervoor zorgt dat Gerard in de spotlights komt te staan. In 2013 werd zijn single 'Jongen Van De Handel' door Roy Donders in zijn realityserie luidkeels meegezongen en dat resulteerde dat het nummer opnieuw diverse hitlijsten bestormde en Palts landelijke bekendheid kreeg.

Weer een hit: Gerard Palts - Jij Bent Een Golddigger

Johan Derksen ziet nieuwe vriendin van Peter Gillis

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties