Waylon heeft nog steeds iets te bewijzen en zet tatoeage van Bibi Breijman

Waylon heeft nog steeds iets te bewijzen en zet tatoeage van Bibi Breijman

Het heeft Waylon de laatste tijd ook niet echt meegezeten. Zo stopte kleine Willem met werken en moest hij wel het bed in duiken met andere dames. Dat vertelde zijn demonen aan hem en bij andere vrouwen deed Willempie het gewoon wel. En dat allemaal terwijl zijn eigen vriendin Bibi 'Kaboutertje' Breijman keihard zwanger was van hem. Helaas voor Waylon kwam deze juice uit en had iedereen ineens een mening over Bibi en Waylon.

Is inmiddels allemaal meer dan een jaar geleden, maar als mensen eenmaal graag in de belangstelling staan, dan zullen ze ook elk dingetje aangrijpen om maar weer de spotlights op zichzelf te richten. Zo heeft Waylon een opvallende tatoeage laten zetten in de vorm dat hij van zijn vriendin Bibi Breijman houdt.

Bibi plaatste eerst een foto van de nieuwe tattoo op Instagram, maar verwijderde deze later weer. Alleen iets wat op het internet heeft gestaan, gaat er bijna niet vanaf. Dus gaat de foto nu vrolijk rond op de zogenaamde juice-kanalen. En nu dus ook op deze boemlauwe webstek. Weten de bijvrouwen van Waylon in ieder geval dat hij houdt van een andere dame, want volgens de juice van Coldeweijer zou Waylon nog steeds niet trouw zijn aan Bibi. Kortom, mooie tattoo! Via.

Waylon heeft nog steeds iets te bewijzen en zet tatoeage van Bibi Breijman
Via IG Yvonne Coldeweijer

Ook zien: Bibi 'kaboutertje' Breijman uit Oh Oh Cherso

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties