Wait what: De Lidl verkoopt een heuse onderwaterscooter voor een 'bodemprijs'

Wait what: De Lidl verkoopt een heuse onderwaterscooter voor een 'bodemprijs'

Het is zo langzamerhand zeker tijd om alvast je plannen voor de zomer uit de kast te halen. Het wordt buiten al ietsje warmer en je wilt straks natuurlijk niet te laat zijn met de leuke dingen. En daarvoor willen we iets van de Lidl in het zonnetje zetten. Huh, what, zijn jullie dronken? Dat is toch die Duitse supermarkt waar je spullen kunt kopen voor hele lage prijzen?

Zeker. En dat is nog steeds zo, maar af en toe gooien ze ook een hele vette gadget in de mix. En dat is nu ook het geval, want ze verkopen een heuse onderwaterscooter. Sterker nog, ze verkopen deze onderwaterscooter ook nog eens voor een bodemprijs. Zo kost de ' YAMAHA Seascooter RDS200' bij de Lidl 399,- euro. Maar daar krijg je dan zeker ook wat voor terug. FUN!

Wait what: De Lidl verkoopt een heuse onderwaterscooter voor een 'bodemprijs'
Even op het plaatje klikken voor alle specs.

Onderwater genieten met de YAMAHA Seascooter RDS200

Je kent vast wel die dagen die een hele lange nacht hebben en dat je overdag ligt bij te komen op het strand. Als het zonnetje fel aan het branden is duik je af en toe even de zee in om af te koelen. En juist dat zwemmen wordt met de Yamaha waterscooter een nog veel leukere ervaring. Zo heeft de 'seascooter' een snelheid van 3,2 kilometer per uur en kun je tot 20 meter de diepte in. Kun je naast wat op het strand ligt ook nog eens genieten van de wereld onder water.

Je kunt een uur lang de koraalriffen of het zwembad van je vakantiebestemming verkennen en dan is de accu van de seascooter op.Het apparaat moet dan weer 4-6 uur aan de beademing liggen voordat het weer helemaal is opgeladen en je dus weer het water in kunt gaan. Kortom, zeker een gadget die je in overweging moet nemen om in huis te halen voor een onvergetelijke zomer.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties