Vrouwen op Tik Tok vermaken zich met geluid van wiebelend konijntje

Vrouwen op Tik Tok vermaken zich met geluid van wiebelend konijntje

Dat Tik Tok is toch echt een fantastisch platform. En als jij nog steeds denkt dat het voor kinderen is die een dansje doen, dan gebruik je het platform echt op een verkeerde manier. Je weet waarschijnlijk vast wel hoe een algoritme werkt en dat deze is ingesteld om jou zo lang mogelijk aan je schermpje te kluisteren.

En laat Tik Tok nu ook een van de betere middelen zijn van dames om zichzelf in de kijker te stellen. Bijvoorbeeld omdat ze nieuwe fans willen trekken naar hun OnlyFans profiel of ander platform waar ze muntjes op proberen te maken. En deze dames doen op Tik Tok dansjes in de hoop dat ze viraal gaan en op die manier nieuwe fans weten te scoren. En als je dus een keer naar zo'n dansende dame hebt gekeken en ze schotelen nog zo'n dame voor die je wel ziet zitten, dan is de kans groot het algoritme binnen de kortste keren echt leuke content voor gaat schotelen en je dus heel de dag naar vrouwen aan het kijken bent.

Zo staat onze 'For You Page' op dit moment vol met dames die iets doen op het geluid wat het beste te omschrijven is als een wiebelend konijntje. Het zal waarschijnlijk ook wel een geluid zijn uit een cartoon. En wat de dames doen op het geluid is vermakelijk om naar te kijken. We hebben er daarom dan ook een compilatie van gemaakt.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties