Vrouw zwanger geworden door verkrachten dode man op autopsie tafel

Vrouw zwanger geworden door verkrachten dode man op autopsie tafel

Bizar verhaal uit Kansas City wat op dit moment weer een viraal rondje maakt. Een 26-jarige medewerkster van een mortuarium is in 2018 gearresteerd nadat uit een DNA-test is gebleken dat haar pasgeboren kind het resultaat is van een necrofiele omgang met een man waar ze autopsie op moest doen.

Jennifer Burrows, een assistent-patholoog bij een medische dienstverlener van Jackson County, wordt beschuldigd van het hebben van seks met tientallen lijken in de afgelopen twee jaar. Dit gedrag heeft geleid tot de geboorte van een jongetje op 7 januari 2018.

Volgens de politie van Kansas City, Missouri, is haar baby de zoon van een man die in maart 2017 omkwam bij een auto-ongeluk en op wiens lichaam Jennifer autopsie moest uitvoeren. Ze beweren dat mevrouw Burrows meer dan 60 andere dode lichamen seksueel heeft misbruikt. Deze mannen varieerden in de leeftijd van 17 tot 71 jaar.

“We opened an investigation into this case in October after we were informed that the suspect may have been sexually abusing corpses,” Police Chief Forté told reporters. “We accumulated enough evidence over the last few months to obtain a warrant for a paternity test on her newborn son. It confirmed our suspicions, that the father of her child was, indeed, a 57-year old veterinarian from Texas who was driving through the county when he had a fatal car accident. All the evidence that we have gathered suggests that he had never met Ms. Burrows before his demise and that he was already dead when the baby was conceived.”

Er zijn geen wetten (staats- of federaal) die de praktijk van necrofilie regelen of expliciet verbieden, aangezien het lijk wordt beschouwd als menselijke resten en niet langer in leven is. Daarom is het technisch legaal in de staat Missouri, en de acties van mevrouw Burrows werden dan ook beoordeeld als het onfatsoenlijke behandelen van een lijk.

Jennifer stond terecht voor in totaal 158 aanklachten, waaronder onfatsoenlijke behandeling van een lijk, wanordelijk gedrag, onfatsoenlijke blootstelling en bezit van illegale drugs. Bizar verhaal dus wat nu weer rondgaat op social media. Kan ook zijn dat het verhaal een ouderwets broodje aap verhaal is en niet helemaal waar is, want het gaat rond met een paar verschillende namen. Dat wil overigens niet zeggen dat er niemand op je klimt als je net je laatste adem hebt uitgeblazen. Je zaad schijnt namelijk nog tussen de 36 a 48 uur te kunnen overleven.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties