Vrouw draait door op vliegveld van Miami en gooit monitor naar medewerker

Vrouw draait door op vliegveld van Miami en gooit monitor naar medewerker

Waar we in Nederland helemaal geloven voor een tweede kans als iemand iets crimineels heeft gedaan, is in het Amerikaanse Florida het juist niet gebruikelijk om een zwart balkje voor de ogen te plaatsen en alleen de eerste letter van een achternaam te noemen. En daarom kan de 25-jarige Camila McMillie gezellige sollicitatiegesprekken wel vergeten, maar daar heeft ze het dan zelf ook naar gemaakt.

Camila was bezig op het vliegveld van Miami om op een nieuwe vlucht in te checken, omdat ze haar vorige haar gemist, toen ze zag dat haar kinderen niet meer bij haar waren. Deze waren weggelopen naar het toilet, zonder dit aan hun moeder te vertellen. Camila werd woedend en begon te eisen van de medewerker bij de gate dat deze haar kinderen moest gaan zoeken. De poep raakte waarschijnlijk heel snel de ventilator, want op beelden is te zien dat ze bezig is om de counter te slopen en gooit ze met apparatuur naar een medewerker.

Waarschijnlijk was Camila al enorm gespannen, want het zijn drukke tijden op een vliegveld. Wel een duur dom om helemaal uit je naad te gaan, want dit is er een uit het boekje om op de welbekende No-Fly lijst terecht te komen. Ondertussen gaan beelden van de vrouw rond op het internet.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties