Voormalig Indiaas politicus en broer tijdens live interview op televisie doodgeschoten

Voormalig Indiaas politicus en broer tijdens live interview op televisie doodgeschoten

Een voormalig Indiaas politicus is zaterdagavond live op televisie doodgeschoten, samen met zijn broer. Drie verdachten zijn voor de moorden opgepakt.

AtiqAhmed, een voormalig parlementslid, en zijn broer Ashraf zaten in politiehechtenis en waren naar Uttar Pradesh gebracht, om daar terecht te staan voor moord en een overval. Ze waren in april opgepakt voor de moord op Umesh Pal, een belangrijke getuige in de moordzaak rond politicus Raju Pal, in februari. Ahmed was in 2019 al eens veroordeeld voor ontvoering.

Met handboeien om staan ze een groep journalisten te woord, terwijl ze voor een medisch onderzoek naar het ziekenhuis lopen. Ahmed en zijn broer krijgen de vraag of ze de begrafenis van de tienerzoon van Ahmed, die enkele dagen geleden doodgeschoten werd door de politie, bijgewoond hebben. "Nee”, is het antwoord. "Ze hebben ons niet gebracht.”

Plotseling verschijnt er een pistool tegen hun hoofd en de trekker wordt overgehaald. Live op televisie is te zien hoe beiden dood worden geschoten. Een agent en een journalist raken gewond. In het tumult erna is de politie erin geslaagd om drie verdachten op te pakken. Er wordt een onderzoek ingesteld naar hun motief. Ook gaat er een onderzoek komen welke maatregelen er nodig zijn om een dergelijke aanslag in de toekomst onmogelijk te maken. De beelden van de uitzending gaan rond op social media. Let op, schokkende beelden.

Even op het plaatje klikken om de video te bekijken. Let op, schokkende beelden.
Even op het plaatje klikken om de video te bekijken. Let op, schokkende beelden.
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties