Vier Nederlandsers omgekomen bij ongeluk met drie Porsches op Duitse autosnelweg A3

Vier Nederlandsers omgekomen bij ongeluk met drie Porsches op Duitse autosnelweg A3

Verschrikkelijk nieuws uit Duitsland, want daar zijn bij een verkeersongeluk met drie Porsches volgens de Duitse politie vier Nederlanders om het leven gekomen. De sportauto's reden in de regen de grens over. Daarna volgde er een botsing.

De slachtoffers zijn drie mannen van 39, 42 en 56 jaar en een vrouw van 37 jaar. Het fatale ongeluk gebeurde op de Duitse autosnelweg A3 vlak bij de Nederlandse grens. Vermoedelijk waren de drie auto's samen onderweg.

Volgens de Duitse politie verloor de bestuurder van een Porsche Cayman de macht over zijn stuur en belandde daarna in een sloot. Samen met zijn passagier wist hij uit de auto te komen. Ze stonden langs de weg met een man, mogelijk ook deel van het gezelschap, en die gestopt was om hul te verlenen. De snelheid van de auto was mogelijk niet aangepast aan de hevige regenval.

Op dat moment verloor een 56-jarige Nederlander in een Porsche 911, en ook mogelijk een deelnemer van het gezelschap dat met de sportauto's op pad was, op hetzelfde stuk weg ook de macht over het stuur kwijt. Daardoor raakte hij de drie personen die langs de weg stonden en botste daarna tegen de vangrail. Alle vier zijn hierbij om het leven gekomen. Op beelden ban de aftermath is te zien dat het echt een hele grote klap moet zijn geweest. (Thumbnail via)

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties