Videoland komt met keiharde trailer van het nieuwe seizoen van 'Mocro Maffia'

Videoland komt met keiharde trailer van het nieuwe seizoen van 'Mocro Maffia'

Zet 28 januari in je agenda, want over precies twee weken verschijnt op videoland het vierde seizoen van 'Mocro Maffia'. En om ons alvast een beetje in de stemming te brengen is er een nieuwe keiharde trailer.

Joey is niet meer

In het eindscherm van de trailer komt de website www.joey4ever.net, een online condoleanceregister van Joey, het broertje van Tatta.

Het verhaal van het vierde seizoen 'Mocro Maffia'

In het vierde seizoen van ‘Mocro Maffia’ duurt de ruzie tussen kamp Romano en zijn rivaal Paus nog altijd voort. Romano sluit met zijn nieuwe Mexicaanse zakenpartners een deal met een Duits-Turkse clan in Düsseldorf om niet alleen Paus, maar ook zijn Colombiaanse leverancier Tia Alvarez weg te ruimen. Een ondergedoken Paus zint na zijn marteling op wraak en stuurt Tatta met een nieuwe partner richting Düsseldorf.


Samira probeert de moord op Mo de Show weg te stoppen door verder te gaan met haar leven alsof er niets is gebeurd. Wanneer ze bij een buurtbijeenkomst de ernst van haar situatie begint in te zien, zijn de ogen van rechercheur Moussaoui al op haar gericht en zal ze hem van zich af moeten schudden. Hiervoor negeert ze haar man Taxi, met wie ze in een relatiecrisis is beland, en schakelt ze de hulp in van Tonnano.


Na de dood van zijn maatje Ibo en de hereniging met zijn vader, keert Komtgoed de criminele wereld die hem opslokte, de rug toe. Dit tot ongenoegen van zijn vrienden die uit zijn op wraak voor Ibo, maar ook een ongeduldige Tonnano in hun nek hebben hijgen, die op zijn beurt Komtgoed probeert te vinden vanwege een opgelopen schuld. Als de buurtgemeenschap lucht krijgt van de situatie van de jongens, worden alle zeilen bijgezet om ze uit handen van de criminele wereld te houden. Via Videoland.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties