TikTokker Alex Bodger onder vuur, omdat hij filmt hoe man doodgestoken wordt en selfie met lijk neemt

TikTokker Alex Bodger onder vuur, omdat hij filmt hoe man doodgestoken wordt en selfie met lijk neemt

TikTokker Alex Bodger ligt zwaar onder vuur en niet geheel zonder reden. Op zondag 26 maart werd in de Canadese stad Vancouver de 37-jarige vader Paul Stanley doodgestoken, nadat hij had gevraagd aan de 32-jarige Inderdeep Singh Gosa om niet in de buurt van zijn 3-jarige dochter te 'Vapen'. Dit liep zo uit de hand dat Inderdeep Singh Gosa de vader bij een vestiging van Starbucks doodstak. Beelden hiervan gaan rond op social media.

Lokale influencer Alex Bodger was vorige week zondag ook in de buurt van het Starbucks-filiaal en was toevallig getuige van de ruzie die volledig uit de hand zou lopen. Bodger stond op de eerste rij en was ook druk bezig om het tafereel te filmen. Hij zei dingen als "kun je dit geloven?" en "Deze gast is hier net gestorven", ook maakte hij nog een selfie met het lijk. Deze acties hebben ervoor gezorgd dat Alex zwaar onder vuur ligt.

Bodger probeerde zijn gedrag in een nieuw filmpje te goed te praten. “Ik dacht dat er een ordinair straatgevecht bezig was”, vertelt hij. “Al dat bloed? Moest wel een bloedneus zijn... Mijn verstand kon niet verwerken wat daar aan het gebeuren was.”

"Als ik in een ongemakkelijke situatie terechtkom, heb ik nogal snel de neiging om te lachen. Sorry als dat verkeerd overkwam."

Op het einde van zijn betoog vliegt Bodger echter opnieuw uit de bocht. "De steekpartij maakt me eigenlijk niet veel uit", klonk het. "Ik zal mijn denkwijze uitleggen: als ik je niet ken, stelt een mensenleven eigenlijk niets voor... Hij is dood. Wat kunnen we er dan nog aan doen?"

Op het plaatje klikken voor de video van Alex Bodger. Let op, heftige beelden.
Op het plaatje klikken voor de video van Alex Bodger. Let op, heftige beelden.
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties