The Roast of Hans Klok: De volledige roast van Henry van Loon

The Roast of Hans Klok: De volledige roast van Henry van Loon

De roast van Hans Klok (52) is gisteravond op Comedy Central uitgezonden en de reacties op het programma zijn niet mals. Normaal gesproken zijn mensen op Twitter een stuk zuurder dan de mensen die niet hun frustraties uiten op social media, maar nu hebben ze zeker gelijk. Deze roast mag niet in de schaduw staan van de roast van bijvoorbeeld een Gordon, Giel Beelen of een Johnny de Mol.

Sowieso geen Peter Pannekoek, want hoe slecht roasters soms ook waren. Je vergat hun optreden door de vlijmscherpe woorden van Petertje. We bedoelen daarmee een Bridget Maasland, maar die zou misschien wel de beste van de avond zijn geweest in de Roast of Hans Klok.

In andere seizoenen was er soms ook een soort verrassing. Iemand die ging roasten waarvan je eigenlijk geen verwachtingen had, maar het ineens verrassend goed deed. Dat had deze roast ook niet, het was allemaal van de autocue oplezen en hopen dat het leuk overkwam. Zonde, want de roast is echt een heel leuk concept, maar met deze uitvoering draait Comedy Central een Nederlandse versie van de roast eigenhandig de nek om.

We durven eigenlijk niet over Louisa Janssen, de transgender van het gezelschap die ook ging roasten. Voor je het weet sta je op een paar tenen en proberen ze je te cancellen. Maar dit optreden van de realityster uit Onze Transgender Liefde op TLC was echt slecht. Dit was een roast (voorlezen van autocue) met een boodschap. Zogenaamd een poging om er toch een woke tintje aan te geven, want dat hoort nu eenmaal in 2021. Nou, 95 procent van de mensen wonen niet in Amsterdam en vinden 'haar' misschien toch een klein beetje heel erg bijzonder. Dan heb je ook nog Stefano Keizers die in de week voorafgaand aan de roast en op de dag zelf zoveel coke heeft gesnoven dat hij het nodig vond om naakt in de zaal te zitten. Waarom? Echt waarom, wat was het nut van deze actie?

Een lichtpuntje. Henry van Loon. Maar dan ook weer de domme beslissing om Henry alles aan elkaar te laten praten inplaats van hem gewoon 20 minuten echt te laten roasten. Nee, deze roast krijgt van ons echt een dikke onvoldoende. We hebben een polletje staan, dus geeft zelf ook even een cijfer en onderbouw dat in de reacties. Voor nu laten we je ook even alleen met de volledige roast van Henry van Loon, dat was nog enigszins de moeite waard.

Poll: Wat voor cijfer geef jij The Roast of Hans Klok?
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties