Storm was bijna gaan liggen, maar Johan Derksen heeft advies voor huilende Tim den Besten

Storm was bijna gaan liggen, maar Johan Derksen heeft advies voor huilende Tim den Besten

Het is hoogzomer en dat noemen we komkommertijd. Daarom kon het ook nieuws worden dat presentator, televisiemaker en schrijver Tim den Besten tijdens de Canal Pride het Sinterklaas liedje 'Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht' zong richting zijn vriend Nicolaas, die toevallig stond op een boot met een aantal zwarte mannen.

Tim is woke en kreeg nu ook de hele woke-gemeenschap over zich heen en dat maakte een enorme indruk op de presentator. Hij werd voor racist uitgemaakt en al zijn emoties kwamen eruit toen hij op Radio 1 vertelde over wat voor berichten hij allemaal kreeg. Sterker nog, Tim brak. En wel op zo'n manier dat misschien ook wel acteur aan de Wikipedia pagina van Tim kan worden toegevoegd.

Deze storm was al bijna gaan liggen en de eerste woke mensen wensten Tim alweer een goedemorgen toe, maar het liedje en het breken van Tim werd in de uitzending van Vandaag Inside van gisteren nog eens dunnetjes besproken door Johan Derksen en kompanen. Kan Tim tijdens de volgende uitzending op de radio weer breken.

Johan adviseert huilende Tim den Besten

Tim den Besten zingt Sinterklaasliedje tijdens Canal Pride

Tim den Besten breekt op radio als het gaat over rel rond Sinterklaasliedje

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties