Spoken in huis vastgelegd op video

Spoken in huis vastgelegd op video

Soms gebeuren er dingen die we niet kunnen verklaren. En het wordt vooral spooky als je camera dat moment vastlegt. Deze dame worden de stuipen op het lijf gejaagd door, wat zij denkt, een geest. Opeens begint het licht te knipperen en het kruisje op de muur draait een rondje. Daar wordt ze goed bang van, dus rent ze zo snel mogelijk weg.

Wat dit nu precies is geweest, is een goede vraag. Zou er dan toch meer zijn tussen hemel en aarde? Is haar huis misschien vervloekt en moet ze nu zo snel mogelijk verhuizen? We zullen het niet weten. Maar dat er iets geks aan de hand is, is wel duidelijk. Tenzij het filmpje natuurlijk hartstikke nep is en alles is gemaakt in een videobewerkingsprogramma. Maar voor nu vinden we de theorie van Casper het Spookje nog wel het meest aantrekkelijk.

26 september is een dag die deze mevrouw niet snel meer zal vergeten. Fijn dat ze de beelden nog heeft om aan anderen te laten zien, want anders zouden ze haar direct laten afvoeren door mannen in witte pakken. Via.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties