'Spion' lekt informatie over Gio Latooy, Gio gaat verhaal halen bij restaurant

'Spion' lekt informatie over Gio Latooy, Gio gaat verhaal halen bij restaurant

Hilarisch natuurlijk als je bij Yvonne Coldewijer in haar stories lees dat Gio Latooy ergens is wezen eten en geen fooi heeft gegeven. Deze man heeft een Ferrari zowat in zijn woonkamer staan, dus een fooitje moet er zeker wel af kunnen na een hapje eten. Alleen moet je wel even in de gaten houden wanneer je juice stuurt naar een Juicechannel.

Zo was Gio met vrienden aan het eten geweest in een restaurant en kan het niet anders dan dat personeel van deze tent juice aan Yvonne heeft doorgespeeld. Niet handig ook als je als medewerker geen rekening houdt dat jij als enige op de hoogte was dat er geen fooi is gegeven en dat het drietal alleen op hun telefoon zat te kijken en geen gespreksstof had. En dan kan het je weleens als zogenaamde 'spion' in je billen bijten.

Gio spande een vriend voor zijn karretje en liet een belletje plegen naar het restaurant. En ze hebben wel een puntje, want zo wil je natuurlijk ook niet als restaurant te boek staan. Mensen met haast beginnen vanaf minuut 10.30.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties