Sow, de jurk van Anna Nooshin op MTV Ema's is best aangenaam

Sow, de jurk van Anna Nooshin op MTV Ema's is best aangenaam

Weet je wie ook het jaar van zijn leven heeft? Acteur Thijs Boermans (26). Door zijn deelname aan het programma Expeditie Robinson weten mensen nu wel wie hij is en hij zou tijdens de opnames zeer intiem zijn geweest met het model Rose Bertram.

En Thijs kan nog een naam toevoegen aan zijn lijstje mooie vrouwen waar hij het bed mee gedeeld heeft, want als we de juice mogen geloven, dan heeft de acteur het momenteel heel erg gezellig met Anna Nooshin (35).

En daarmee hebben we ons bruggetje te pakken naar het eigenlijke onderwerp van dit artikel, namelijk de jurk die Anna Nooshin aan had tijdens de MTV Ema's, de MTV Europe Music Awards die op 13 november in de PSD Bank Dome in het Duitse Düsseldorf zijn gehouden.

We kunnen je natuurlijk vertellen dat de show gehost werd door Rita Ora, dat Taylor Swift vier awards binnen heeft gehaald en dat Harry Styles zeven keer genomineerd is. Als je dat wil weten, dan ben je bij ons op het verkeerde adres. Wij kijken namelijk naar de jurk van Anna Nooshin en die is best aangenaam. Via.

Anna Nooshin in leuk jurkje

Sow, de jurk van Anna Nooshin op MTV Ema's is best aangenaam

Meer Insta Picca's van Anna Nooshin

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties