Sorry buren, maar de Outsiders remix van 'Engelbewaarder' van Marco Schuitmaker staat op repeat

Sorry buren, maar de Outsiders remix van 'Engelbewaarder' van Marco Schuitmaker staat op repeat

2023 is het jaar van Marco Schuitmaker en dat komt omdat hij met het nummer Engelbewaarder een eigentijdse versie heeft gemaakt van het in 1976 door Mieke Gijs ongezonden en door Pierre Kartner gecomponeerde nummer M'n Engelbewaarder. Het platform Tik Tok omarmde de versie van Schuitmaker en deze ging viraal.

En wat wil je dan als Nederlandse artiest en je hebt een hit? Inderdaad, je wilt een Outsiders remix. Cem Araci aka Outsiders kon er dan ook niet omheen en is aan de hit gegaan met 'Engelbewaarder' van Schuitmaker. Je geluid mag harder, nummer mag op repeat en zelf moet je maar even sorry zeggen tegen je buren!

Poll

Gaat Outsiders Remix van Engelbewaarder in de repeat of niet?

De meest spannende foto's van fruit die je vandaag zult zien!

Het gebruik van speeltjes in de slaapkamer is al heel lang geen taboe maar. Sterker nog, het kopen van speeltjes is net zo makkelijk als het kopen van fruit. En om je fantasie te prikkelen hebben we de meest spannende foto's van fruit die je vandaag zult zien op een rijtje gezet. Kun je je speeltje even aansporen of de verzameling bewaren als je een speeltje in huis hebt gehaald. Niet vergeten, Pink Friday bij EasyToys met een hoop unieke kortingen.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties