Sky Sport haalt smakeloos kerstspotje met crash Max Verstappen uit de lucht

Sky Sport haalt smakeloos kerstspotje met crash Max Verstappen uit de lucht

Niet alleen Nederland leeft toe naar de titelstrijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton dit weekend tijdens de GP van Abu Dhabi op het Yas Marina Circuit, maar ook Engeland is in de ban van deze race. En zoals we gisteren al hebben kunnen lezen gaan ze aan de andere kant van de Noordzee ervan uit dat Max en Hamilton van de baan schuiven en dat dit de schuld is van Verstappen.

De Britse televisiezender Sky Sports gaat helemaal los, want ze hadden een spotje draaien met daarin een crashende Verstappen. Deze kerstspot met beelden van de crash van Verstappen op Silverstone met de tekst 'Merry Christmas' hebben ze na een klachtenregen van de buis gehaald.

Max Verstappen moest na de harde klap op het circuit van Silverstone laten onderzoeken in het ziekenhuis. Red Bull liet aan Sky Sports weten dat ze de spot smakeloos vonden. Ook van de crash op Monza is er zo'n clip.

De kerstspot die Max Verstappen fans graag zien

De spot van Sky Sports kreeg op social media ook flink veel kritiek en het internet zou het internet niet zijn als er een passend antwoord zou komen. En die is er dan ook in de vorm van het foutje van Hamilton in Baku. We wensen je een paar fijne kerstdagen toe!

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties