Shut Up And Take My Money: Een lijstje kerstcadeaus die je echt wil hebben!

Shut Up And Take My Money: Een lijstje kerstcadeaus die je echt wil hebben!

We zijn aan de zogenaamd ‘gezellige’ feestmaand begonnen en we hopen dat het jaar 2023 een stuk beter gaat worden… Alles ging kapot in 2022, zoals internetsensatie Alex Soze graag zegt. Zelfs het beeld dat je van de kerstman hebt, gaat kapot in de bioscoopfilm ‘Violent Night’ met acteur David Harbour als gewelddadige kerstman. De hoogste tijd dus om jezelf te verwennen met cadeaus waar wat aan hebt. We hebben speciaal voor jou een lijstje gemaakt met kerstcadeaus die je echt wil hebben.

5: Bekijk Netflix, YouTube en films op het scherm in je auto

Veel auto’s zijn tegenwoordig uitgerust met een mooi scherm waarop bijvoorbeeld je navigatie te zien is, maar er gaat helemaal een wereld voor je open als je je telefoon verbindt met Apple Carplay of Android Auto. Dan kun je namelijk ook naar je favoriete muziek luisteren via Spotify. Alleen apps zoals YouTube en Netflix werken niet en dat is soms jammer als je in de auto moet wachten en naar je favoriete serie of film wil kijken.

Dan is de CarTVBox wel handig. Even inpluggen in de auto, verbinden met je telefoon en je kunt onderweg naar je favoriete serie of film kijken. Onderweg naar je vakantieadres kun je dus kijken naar Nobody, John Wick, Deadpool 2 of Bullet Train.

Shut Up And Take My Money: Een lijstje kerstcadeaus die je echt wil hebben!

4: Een slimme broodrooster

Tijd is kostbaar en winst kun je behalen door de simpele dingen zo goed mogelijk voor te bereiden. Zoals het roosteren van je brood. Je herkent het vast; je hebt haast en je broodrooster is trager is dan een schildpad. Ook verbrande toast, dat je direct de prullenbak in kunt gooien, kost tijd. Daar ben je vanaf met de Revolution Cooking R180 slimme broodrooster. Als we toch één nadeel moeten noemen, dan is het misschien wel de prijs, maar voor de rest heb je altijd het perfecte geroosterde brood om te eten.

Shut Up And Take My Money: Een lijstje kerstcadeaus die je echt wil hebben!

3: Hang een frikandel speciaal ornament in je kerstboom

Zo’n kerstboom is al jaar en dag hetzelfde. Lampjes, een paar ballen en een piek. Heel gezellig. Sommige mensen hebben het beter voor elkaar en hebben een kerstboom die op zijn kop hangt of een Whisky-kerstboom, maar het gevaar bij het laatste bestaat dat je na een paar dagen de boom weer bij moet vullen…

Kun je toch beter voor een kunstboom gaan en deze volhangen met je favoriete voer. Namelijk het diagonaaltje wat je na een nacht stappen uit de automatiekmuur van de Febo trekt. Zo zijn er ornamenten in de vorm van een frikandel speciaal, bitterbal, kroket of kaassouffle. En mocht je een dame zijn, er is ook een kerstbal in de vorm van de Satisfyer. Kun jij met je kerstboom een ode brengen over waarom je geen man nodig hebt in je leven.

Shut Up And Take My Money: Een lijstje kerstcadeaus die je echt wil hebben!

2: Kijk alles in het groot met Samsung The Freestyle Beamer

Vaak nemen we genoeg met het kijken van een film of serie op een klein schermpje. Soms kun je niet anders, omdat je moeilijk in de trein, tram of metro een beamer neer kunt zetten. Maar dat is juist wel iets wat je moet doen als het kan. Met de Samsung Freestyle Beamer kun je overal je favoriete films, series en video's streamen en deze gadget is ook voorzien van ingebouwde 360-speakers. Ook enorm handig om met je vrienden een avondje te gamen op echt groot beeld.

1: Bioscoopkaartjes voor Violent Night, de film die je beeld van de kerstman voorgoed veranderd

De nummer één in onze lijst er eentje voor de mensen die de kerstman eens willen zien in een heel andere rol dan vriendelijke kindervriend. In de bioscoopfilm ‘Violent Night’ kruipt acteur David Harbour in de rol van kerstman om een bende rovers eens flink op hun donder te geven. En hij is niet bang om dit op een gewelddadige manier te doen, waardoor je beeld van de kerstman na het bekijken van deze film voorgoed anders is. Zeker meepakken in de bioscoop dus. Ook in IMAX en Dolby Cinema voor de beste bioscoopervaring. Bekijk de trailer hieronder!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties