Schaatster Jutta Leerdam moet 34 centimeter van haren van Koen Verweij afknippen

Schaatster Jutta Leerdam moet 34 centimeter van haren van Koen Verweij afknippen

Slecht nieuws voor Jutta Leerdam die voor Koen Verweij gevallen is door zijn lange manen. Koen maakte twee weken geleden in De 538 Ochtendshow met Wietze en Klaas de belofte dat voor elke 1000 euro die er gedoneerd zou worden voor stichting Haarwens hij 1 centimeter van zijn haar af zou laten knippen door Jutta.

Er is uiteindelijk 33.710 euro opgehaald en dat betekent dus dat Koen bijna 34 centimeter van zijn lange haren af moet knippen. Het koppel moet even een moment pakken wanneer het schikt, maar dan zal in de studio van 538 het uiterlijk waar Jutta op is gevallen sneuvelen. Tenminste, daar zal menig man waarschijnlijk keihard op hopen.

Foto met kamelenteen van Jutta Leerdam gaat rond

Zo'n schaatspakje zit natuurlijk enorm strak. Weet jij ook welk, want behalve de spanning van de sport en of een Nederlander als eerste over de finish gaat, ben jij ook een fan van deze strakke schaatspakken. Zo hebben we laatst al een video gezien van Jutta die haar nieuwe Olympische schaatspakje liet zien en dat beeld kan nog beter. Zo gaat er een foto rond van Jutta met overduidelijk een kamelenteen.

Koen met nog lange haren

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties