Relschoppers Rotterdam zijn mooi vastgelegd door camera's van politiehelikopter

Relschoppers Rotterdam zijn mooi vastgelegd door camera's van politiehelikopter

De rellen in Rotterdam zijn nog steeds het gesprek van de dag. De media suggereerde van de week in titels van artikelen dat gericht schieten niet normaal is, maar wie beelden heeft gezien zag ook dat het geen normale avond was. Mensen waren woest en het liefst deden ze hetzelfde geintje wat de Duitsers ook al een keer hebben geflikt in Rotterdam.

En de straffen voor de rellen zijn niet mals, want inmiddels zijn een 26-jarige vrouw uit Spijkenisse en een 29-jarige man uit Delft via snelrecht veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf maanden, waarvan twee voorwaardelijk. Daarnaast mogen de vrouw en de man een jaar lang niet in het centrum van Rotterdam komen. Ook moet de vrouw 1000 euro betalen voor de schade aan een politiebusje.

En als het aan de politie ligt krijgen nog veel meer relschoppers hun verdiende straf. Daarom hebben ze in het programma Opsporing Verzocht nieuwe beelden gedeeld van de rellen. Daar zitten ook beelden van de camera's van de politiehelikopter tussen. De politie meldt er ook bij dat het nu nog algemene beelden zijn, maar dat ze in de toekomst niet zullen schuwen om relschoppers in het zonnetje te zetten als deze zich niet melden. Het kan dus zijn dat deze relschoppers werk hebben en straks hun baas ook kan zien wat voor vlees hij in de kuip heeft.

Beelden uit politiehelikopter

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties