Rebels Never Die: Hardwell is terug en liet op Ultra Music Festival nieuwe 'sound' horen

Rebels Never Die: Hardwell is terug en liet op Ultra Music Festival nieuwe 'sound' horen

De geruchten gingen al een tijdje dat Hardwell een come back zou maken, maar na het verrassingsoptreden dat hij afgelopen nacht heeft gegeven op het Ultra Music Festival in Miami is deze come back een feit. En hoe? Er werd nog gegrapt hoeveel keer Robbert van de Corput (34), de echte naam van Hardwell, zijn hit 'Spaceman' zou laten horen en hoeveel keer hij van 10 naar 1 zou aftellen, maar de set bestond louter uit alleen maar nieuwe muziek. Veel mensen vonden de nieuwe sound van Hardwell erg lekker en verkozen de set tot beste set van het weekend.

In augustus van 2018 maakte de dj bekend dat hij voor een onbepaalde tijd een pauze zou nemen, omdat hij de werkdruk niet meer aankon. Hieraan refereerde Hardwell ook met verschillende teksten in verschillende nummers in zijn Ultra Music Festival optreden.

Hardwell komt ook met een nieuw album welke Hardwell Rebels Never Die gaat heten en vrijdag verschijnen de eerste singles. Ook gaat de dj weer optreden, zoals op 3 december in de Ziggo Dome in Amsterdam. Ook zijn er concerten in onder meer New York, Hamburg, Madrid, Bangkok, Hongkong en Taipei gepland.

De come back set van Hardwell op Ultra Music Festival

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties