"Realityster" Dennis Roos ontvangt bedreigingen na matpartij met influencer Mees Dix

"Realityster" Dennis Roos ontvangt bedreigingen na matpartij met influencer Mees Dix

Zoals je wellicht wel weet is het zomervakantie en gaat het nieuws doorgaans heel erg langzaam. We noemen deze periode ook wel de tijd dat er komkommernieuws opduikt en dat is nieuws wat eigenlijk nooit nieuws is. Zo zijn ze in Duitsland op zoek geweest naar een leeuwin, maar hadden ze na gedegen onderzoek ook wel gelijk kunnen vertellen dat het een wild zwijn was geweest. En in Nederland hebben we de matpartij tussen Ex on the Beach deelnemer Dennis Roos en influencer Mees Dix.

Het enige spannende aan deze vechtpartij van een paar weken geleden is dat er iemand door twee mensen in elkaar wordt geslagen. Dennis Roos, een van de mannen in de video die is opgedoken van de matpartij, heeft nu ook een video opgenomen van zijn actie. Hij is er zelf ook van geschrokken en vindt dat hij zijn stilzwijgen moet verbreken. De reden daarvoor is dat hij en zijn familie bedreigingen heeft ontvangen na de matpartij.

Dennis wil ook nog even duidelijk maken met de video dat hij niet de persoon is die aan het kopschoppen was. Hij staat daar ook niet achter en hoopt dat met deze video de bedreigingen aan zijn adres en die van zijn familie zullen ophouden. De persoon die de moeder van Dennis Roos een berichtje heeft gestuurd is eigenlijk geen haar beter dan de persoon die een kopschop uitdeelde.

Gezelligheid tussen 'Influencers': Mees Dix en Dennis Roos op de vuist

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties