Rapper Sjors voelt zich meer vrouw dan man

Rapper Sjors voelt zich meer vrouw dan man

Over Rapper Sjors hebben we al veel gezegd en geschreven. Sterker nog, de beste rapper uit Brunssum en omgeving heeft zelfs een eigen tag bij ons waar je alles kunt nalezen over broodje dat hij net een broodje pindakaas heeft gegeten tot zijn avonturen als echte acteur in natuurfilms met vrouwen die op een kleine operatie na nog net geen echte vrouw waren.

De rapper kon het allemaal niets schelen en nam ons zelfs af en toe mee op date waar hij een nieuwe vrouw probeerde te trakteren op een wilde avond samen Snickers eten in een goedkoop hotelletje. Hij overwon een enge ziekte en ging daarna een van zijn andere hobbies uitoefenen, namelijk mountainbiken in de bossen van Limburg.

We vergeten bijna die keren dat Sjors verliefd was op een oudere vrouw, maar dat die vrouw helemaal niet wist dat ze de vriendin van Sjors was. Nu zijn we weer een tijdje verder en nu weet Sjors pas echt wat hij wil. Sjors voelt zich namelijk meer vrouw dan man en heeft zijn coming out gehad. We mensen Sjors veel geluk toe als vrouw! Zie je wel, sommige dingen zijn niet gek in 2022. Nog wel een beetje bijzonder. Via.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties