Postbode steelt sigaretten

Postbode steelt sigaretten

Sigaretten zijn hartstikke duur. Weten we allemaal. Allemaal de schuld van die pleuris roverheid. Ze willen ons laten stoppen, die gekken. Tegenwoordig kost een pakje sigaretten toch al gemiddeld 9 euro. Volgend jaar gaat het zelfs naar een tientje. Pakje shag kost ook al 17 euro. Dat kun je als simpele postbode natuurlijk niet betalen. Tenzij je ook nog darten als hobby hebt.

Deze postbode weet wel raad met de graaiflatie en anti-rookcampagne. Hij kijkt gewoon even in de wijk of er nog ergens sigaretten liggen. Hij heeft geluk: hij heeft zowaar een pakje gevonden. Lag nog bij dit gezin op de tafel in de tuin. En wat doe je dan als postbode met zware nicotineverslaving? Inderdaad, die je neem gewoon schaamteloos mee.

Waar Pieter Post hier geen rekening mee heeft gehouden, is dat er een videodeurbel hangt. Ben je er mooi bij, kerel. Dit zal de werkgever waarschijnlijk niet zo leuk vinden. Waarschijnlijk had hij gewoon een sigaretje kunnen krijgen, als hij het gewoon even gevraagd had. Via.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties