Politie Waalwijk weigert te komen na cabine-inbraak en diesel-diefstal

Politie Waalwijk weigert te komen na cabine-inbraak en diesel-diefstal

WAALWIJK/WEERT - Een vrachtwagenchauffeur van het Belgische BEHOTRANS keek dinsdagochtend 17 oktober vreemd op toen hij bij zijn geparkeerde vrachtwagen aankwam op de Prof. Eykmanweg in Waalwijk. Er bleek te zijn ingebroken in de cabine. Diverse (persoonlijke) goederen bleken te zijn weggenomen. Ook bleek 1000 liter diesel te zijn gestolen.

Uit prima onderzoek door hemzelf en agenten van basisteam Langstraat werden de verdachten opgespoord in Weert. Twee mannen met de Roemeense nationaliteit werden aangehouden. Ook werden de weggenomen persoonlijke spullen bij hen aangetroffen. Zij werden overgebracht naar het cellencomplex in Roermond. Hoe de benadeelde en de agenten hen op het spoor kwamen, wordt vanwege het verdere onderzoek niet bekendgemaakt. "Maar het geeft veel voldoening!", aldus de agenten.

Het bovenstaande bericht was leesbaar op de Facebook-pagina van Politie Waalwijk. Alleen is dit bericht inmiddels vervangen door een geheel andere bericht. Wat blijkt namelijk, de Politie Waalwijk heeft tot tweemaal toe laten weten dat ze helemaal niet van plan waren om te komen voor zo’n vergrijp. De betrokken kregen te horen dat ze online aangifte konden doen en dat het verzekeringswerk was. Dikke doei en bekijk het verder maar.

Nu een paar dagen later komt de Politie Waalwijk toch terug op dit hele verhaal. Vooral om dat het onder vrachtwagenchauffeurs nogal leeft allemaal. Nu is de toon van de Politie Waalwijk toch anders. Lees het uitgebreide verslag op transport-online en de verklaring van Politie Waalwijk hieronder. Lees ook zeker even de reacties, die zijn namelijk niet mals.

Thumbnail via.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties