Politie Londen schiet 2 honden dood en tasert baas van de honden

Politie Londen schiet 2 honden dood en tasert baas van de honden

De politie van Londen had zondag een melding binnen gekregen dat een vrouw aangevallen was door een hond. Agenten gingen op de melding af en de uitkomst gaat momenteel rond op het internet. De agenten hebben namelijk twee honden doodgeschoten en hun baasje getrakteerd op een taser.

Op de beelden is te zien dat de agenten naar de man en de twee honden toelopen. De agenten hebben de nodige wapens bij zich als ze naar de man lopen, maar deze lijkt weg te lopen van de agenten.

De agenten proberen de man ervan te overtuigen dat hij de honden over moet dragen, maar dat lukt natuurlijk niet. Daarop besluiten de agenten om een hond dood te schieten. De andere hond doet eigenlijk niets in deze situatie, maar wordt ook doodgeschoten door de agenten.

De politie geeft aan dat de honden agressief gedrag vertoonden, maar dat is niet te zien op de video. Waarschijnlijk bleven de honden rustig als de politie de eigenaar anders had benaderd en deze waarschijnlijk gelijk had meegewerkt met de agenten. De video wekt op internet in ieder geval veel woede op bij mensen. Kijken op eigen risico, want de beelden kunnen schokkend zijn.

Klikken op het plaatje om de beelden te bekijken. Let op, schokkende beelden.
Klikken op het plaatje om de beelden te bekijken. Let op, schokkende beelden.
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties