Peter 'Massa is Kassa' Gillis woest op medewerker die gasten warm welkom wil geven

Peter 'Massa is Kassa' Gillis woest op medewerker die gasten warm welkom wil geven

Het laatste wat wij jullie van de familie Gillis hebben voorgeschoteld waren chatgesprekken en naaktfoto's van Nicol Kremers, de vriendin van Peter 'Massa is Kassa' Gillis. Nicolleke kan wel mooi ontkennen dat zij het niet is op de foto's, maar inmiddels gaan er ook bewegende beelden onder de douche rond en op die beelden is een zelfde tattoo te zien die zij ook heeft. Maar dat is een heel ander verhaal, want straks leest Peter mee en bijt hij haar weer in haar bil en rug.

Zoals je wellicht wel weet staat de Noordzee vol met windmolens die energie opwekken, maar die energie wordt verkocht aan het buitenland en wij consumenten kunnen dure energie terugkopen van onze energieleveranciers. En als prijzen eenmaal omhoog zijn gegaan, dan gaan ze bijna nooit meer naar beneden. Dus wen maar vast aan je maandbedrag voor gas, licht en water.

Peter 'Massa is Kassa' Gillis weet dat ook, maar die heeft niet een huis waar hij een beetje op de kosten moet letten. Nee, Peter heeft een aantal vakantieparken en die moet dus enorm oppassen dat hij na een paar maanden stoken niet ineens failliet is. En wij snappen het dus wel dat Peter zo dicht op de bal zit en bezoekers dan maar geen warm welkom krijgen in hun verblijf. Via.

Peet REGELT bezoek van de HULPSINT EN HULPPIET!

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties