Pedo moet voor straf opdrukken

Pedo moet voor straf opdrukken

Pedo’s. Daar hebben we allemaal een enorme bloedhekel aan. Van die vieze oude kereltjes die niet met hun poten van kinderen af kunnen blijven. Zo’n ouwe bok die achter zijn computer al helemaal nadenkt over wat hij met een jongetje of een meisje van 12 zou kunnen doen. Die kun je wat ons betreft niet hard genoeg aanpakken. Brambo is een echte pedohunter. Hij is vandaag in Gemert, en gaat daarzo zo’n smerige pedo een lesje leren.

Deze kale eikel wil graag een meisje van 14 pakken. Hij lult zelfs als zo’n echte doorwinterde pedo. Hij belooft stamelend geen apps meer te sturen. Dat is hem geraden. Deze sukkel moet voor de pedohunter 10 keer opdrukken. Hij jammert nog even dat hij dat niet kan. Daar neemt de hunter geen genoegen mee. Uiteindelijk begint de pedo dan toch met opdrukken.

Van dit soort kerels worden we zo wild. Hopelijk heeft hij zijn lesje geleerd en zoekt hij nu gewoon iemand van z’n eigen leeftijd. Al lijkt het ons sterk dat een weldenkende vrouw na het zien van dit filmpje nog iets met hem wil beginnen.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties