Oppassen met 24 uur lange seksmarathon: Duitse toerist moet penis laten amputeren

Oppassen met 24 uur lange seksmarathon: Duitse toerist moet penis laten amputeren

We willen je toch even waarschuwen als je een zogenaamde seksmarathon op het programma hebt staan, want een 50-jarige Duitse toerist moest zijn penis laten amputeren na een sekssessie met zijn vrouw op harddrugs. Na 24 uur hompiekurken onder invloed van XTC ging zijn gezondheid enorm hard achteruit en moest de man worden opgenomen in een Toscaans ziekenhuis.

De man zou met zijn vrouw twee weken geleden een erg wilde nacht hebben gehad in hun appartement in Castel del Piano in Toscane. Het paar zou XTC hebben genomen en volgens schatting 24 uur lang seks hebben gehad. De dag erna voelde de man zich niet goed en ging naar een ziekenhuis in Grosseto.

Meer dan een week lag de man in kritieke toestand en zijn toestand werd steeds nijpender. Op dit moment ligt de Duitse toerist op de afdeling intensieve zorgen en moet zijn penis geamputeerd worden. Plaatselijke media schrijven dat de 50-jarige Duitser in een septische shock terecht is gekomen. De sepsis veroorzaakt het afsterven van het weefsel in zijn penis en balzak. Hierdoor moet de man zijn penis laten amputeren. Je bent dus bij deze gewaarschuwd. (Thumbnail via)

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties