Onverkoopbare huis van Michael Jordan kopen voor nog geen 15 miljoen dollar?

Onverkoopbare huis van Michael Jordan kopen voor nog geen 15 miljoen dollar?

Mocht je nog ergens bijna 15 miljoen dollar hebben liggen en zou je best willen wonen in het oude huis van basketbal-legende Michael Jordan? Dan kan dat. Sterker nog, het gigantische huis van Jordan staat eigenlijk al sinds 2012 te koop en de prijs is al stevig gezakt ook. In 2013 was er een veiling waarbij op het huis van “Your Royal Airness” geboden kon worden vanaf 29 miljoen dollar. Dat is toentertijd niet al te succesvol verlopen en sindsdien is de hut op de markt.

Probleem is dat het huis in Highland Park nabij Chicago inmiddels toch een beetje gedateerd is. Don’t get us wrong. De hele compound is nog steeds heel gaaf en zit vol met coole verwijzingen naar misschien wel de beste basketballer ooit, maar een opknapbeurt ontkom je niet aan als je die kiet wilt hebben naar moderne maatstaven.

Neemt niet weg, even rondkijken kan natuurlijk nooit kwaad en wie weet zie je er toch wat in. 14 miljoen in euro’s meenemen en wij geven je best een goede kans dat eruit te komen is met de makelaar.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties