Ongemakkelijke zoen van Messi op trouwdag gaat viraal

Ongemakkelijke zoen van Messi op trouwdag gaat viraal

Het is vrij gebruikelijk om je partner te kussen in het openbaar, en dat geldt zeker tijdens een bruiloft. De meest speciale zoen is natuurlijk de eerste kus nadat het ja-woord is gegeven. Hoewel niet iedereen er even goed uitziet tijdens het zoenen zag Lionel Messi er op zijn bruiloft wel heel ongemakkelijk uit. Het moment ging zeker niet onopgemerkt door de media en fans deelden het filmpje massaal.

“That kiss was Messi”

Op het veld is Messi legendarisch maar tijdens zijn bruiloft kon zijn kustechniek wel wat werk gebruiken. De video van de ongemakkelijke zoen op Messi’s trouwdag ging in 2017 al viraal toen hij in zijn Argentijnse geboorteplaats zijn jeugdliefde Antonella Roccuzzo trouwde. Onder andere Neymar, Luis Suarez en Gerard Pique en zo’n 250 andere gasten waren aanwezig bij de ceremonie. Na de overwinning in Qatar leek het een uitstekend moment voor de video om weer op te duiken en zijn ronde te doen op TikTok.

Hoe kwam het dat de kus zo awkward eruit zag? Het lag waarschijnlijk aan de beweging die Messi maakt, die was namelijk tegengesteld aan die van zijn nieuwe bruid. Tijdens de ongemakkelijke omhelzing leek het net alsof Messi het gezicht van vrouw wilde opeten. Het internet zou het internet niet zijn als de video niet genadeloos gedeeld werd. Op het veld mag Messi een voetbalgenie zijn, maar in de video bewijst de voetballer toch dat hij een mens is.

Van jeugdliefdes tot getrouwd

Messi en zijn geliefde Antonella kennen elkaar al van kleins af aan. Messi was slechts negen jaar oud en Antonella was acht jaar. De twee leerden elkaar kennen toen Messi een spelletje aan het spelen was met zijn goede vriend Lucas, de neef van Antonella. Ze werden goede vrienden maar Messi wist al snel dat hij voor altijd met haar samen wilden zijn. Messi probeerde zo vaak mogelijk bij Lucas over de vloer te komen in de hoop om Antonella te zien.

Messi viert het WK per ongeluk met neptrofee

Na het winnen van zeven Ballon d’Ors en 38 trofeeën was het hoog tijd dat Messi het Wereldkampioenschap zou winnen. In zijn voetbalcarrière speelde de Argentijnse voetballer meer dan 1.000 wedstrijden en de WK titel was de enige trofee die nog ontbrak. Afgelopen december was voor voetbalfans over de hele wereld het moment om te wedden op voetbal, want wat is de kans dat Argentinië onder leiding van Messi niet zou winnen. Daarbij zat er ook een beetje haast achter, want met een leeftijd van 35 leeftijd was het hoogstwaarschijnlijk de laatste keer dat Messi aan het WK zou deelnemen. Messi treedt met zijn overwinning in Qatar in de voetsporen van zijn held Diego Maradona die Argentinië bijna 40 jaar geleden naar het WK leidde.

Na de overwinning gingen ook beelden van Messi rond waarin hij per ongeluk een nep trofee omhoog hield. Nadat Argentinië het WK won ontvingen ze uiteraard de welbekende trofee. Na een paar minuten werd de echte beker door de organisatie van het veld gehaald. Dit is gebruikelijk en wordt uit veiligheidsredenen gedaan. Dat de echte beker er niet meer was ging buiten het medeweten van sommige spelers. Het publiek bracht als oplossing en neppe trofee het veld op. Messi poseerde met de trofee en hield het boven het hoofd, denkende dat het de echte trofee nog was. Hij plaatste zelfs een aantal foto’s op Instagram, nog steeds niet op de hoogte van de switch. Fans hadden de trofee voor het einde van het kampioenschap laten maken met het idee dat de spelers hun handtekening erop konden zetten. (Thumbnail via)

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties