Ondertussen na Temptation Island: Wouter en Raluca maken natuurfilms

Ondertussen na Temptation Island: Wouter en Raluca maken natuurfilms

Programma's zoals Ex on the Beach en Temptation Island mogen dan wel Guilty Pleasure programma's zijn voor veel mensen, dergelijke programma's brengen toch ook een soort van nucleaire afval met zich mee. En wel in de vorm van de deelnemers aan deze programma's.

Deze mensen doen niet mee om hun relatie te testen of om de liefde van hun leven te ontmoeten. Nee, deze mensen doen mee omdat ze in korte tijd enorm veel volgers erbij kunnen krijgenj op social media en deze volgers buigen ze dan om tot een verdienmodel om shampoo, cosmetische ingrepen in Turkije en witte tanden te 'influencen'.

Maar je moet als deelnemer toch wel wat doen om actueel te blijven. En Wouter en Raluca pakken gelijk de koe bij de horens en beginnen niet rustig met een paar goedkope facings in Turkije of een Only Fans profiel. Nee hoor, het tweetal heeft een natuurfilm opgenomen en deze kun je onder het account 'liveyourtemptation' bekijken op Pornhub.

Met dezelfde accountnaam zijn er op Instagram ook andere oud-deelnemers te zien van het programma, maar het is nog niet duidelijk of die ook content gaan plaatsen op Pornhub. Je moet trouwens wel diep in de buiten tasten, want premium member zijn kost je 90 euro per maand.

Ondertussen na Temptation Island: Wouter en Raluca maken natuurfilms
Via Fancentro Wouter en Raluca
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties