Oktoberfest 2023 is begonnen en deze dame heeft goede tactiek op het Duivelsrad

Oktoberfest 2023 is begonnen en deze dame heeft goede tactiek op het Duivelsrad

Wie bier wil drinken en kip wil eten kan zich deze dagen het beste melden in de Duitse stad München. Daar is namelijk het zogenaamde Oktoberfest weer begonnen en kunnen mensen echt een aanslag plegen op hun nieren en algemene conditie.

Het is trouwens niet alleen maar drinken, want mensen kunnen op plaats nemen op het zogenaamde 'Teufelsrad', waarvan de vertaling Duivelsrad is. En als je zelf niet wilt zitten op een ronddraaiende schijf, dan kun je ook als toeschouwer een leuke tijd beleven. Zeker als het een 'Damenfahrt' is, want dan nemen er voornamelijk dronken vrouwen plaats op de schijf. En deze dame heeft toch wel een goede tactiek. Via.

Duidelijk dat Oktoberfest 2023 is begonnen

In de Duitse stad München is het zogenaamde Oktoberfest weer begonnen en dat houdt in dat er heel veel bier wordt gedronken en geen enkele kip in Duitsland veilig is, want die gaan aan het spit en worden tijdens het drinken van een litertje pils gegeten. Niet iedereen kan trouwens het tempo aan wat gebruikelijk is op dit feestje en dat is dan ook wel te zien op deze beelden. Gewoon even een paar uur slapen, maag legen en weer een paar uur drinken. Zo doen ze dat in München. Via.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties