Nieuwe drugs 'Tranq Dope' op straat in Amerika en laat huid van gebruikers rotten

Nieuwe drugs 'Tranq Dope' op straat in Amerika en laat huid van gebruikers rotten

Van Amerika krijg je meestal de beelden mee uit films en series, maar het echte Amerika zie je weinig. Zo zijn er in veel grote steden wel een aantal straten te vinden waar mensen geen huizen hebben, maar wonen in tenten. Een van de bekendste is wel Skid Row in Los Angeles.

En in die tenten wonen ook mensen die verslaafd zijn aan drugs. Verslaafden ook die voor zo weinig mogelijk geld zo lang mogelijk verdoofd willen zijn van alle sores waar ze mee te maken hebben. En dealers spelen daar op in en op dit moment is de nieuwe drugs 'Tranq Dope' er eentje die ze verkopen. Dit is een mix van fentanyl en Xylazine, een middel van dierenartsen gebruiken om dieren onder zeil te brengen. Maar deze drugs heeft een schokkend nadeel, want het laat de huid van gebruikers rotten.

Sky News is naar zo'n wijk gegaan in de Amerikaanse stad Philadelphia en in hun verslag is duidelijk te zien hoe het vlees bij de gebruikers van deze drugs letterlijk is gaan rotten. Let op, de beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Vice News Docu: Benzo Dope and Tranq: The Next Wave of the Overdose Crisis

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties