Nee, niet weer die kneus: Alexsoze ft. Seffelinie - Alles Kan Kapot

Nee, niet weer die kneus: Alexsoze ft. Seffelinie - Alles Kan Kapot

Vroeger werden er hele veldslagen uitgevochten als het ging om de onderwerpen Coca Cola vs Pepsi, McDonalds vs Burger King, Apple vs Microsoft en Apple vs Samsung. Vandaag de dag is het of je Alex Soze wel of niet mag. Deze blaaskaak laat meer dan regelmatig wat van zich horen op het internet en roept tegen alles en iedereen die het wel of niet wil horen dat hij niet kapot kan, maar een simpele taser van de politie maakt Alex zo kapot.

Wij zouden deze schandplek van Groningen liever ook niet in het zonnetje zetten, maar de statistieken zeggen anders. Ja, er zijn schreeuwers die ons laten weten dat we stupid people niet famous moeten maken, maar aan de andere kant zijn er de cijfers die laten zien dat meneer Soze toch wel een guilty pleasure is voor veel van onze bezoekers. Zo ging de video van Joost in een rokje echt heel snel heel viraal door jullie.

En voor de liefhebbers van Alex zetten we toch even het nummer met Seffelinie in het zonnetje. Wat doen we met het nummer 'Alles Kan Kapot', in de repeat of niet?

Poll

Gaat het nummer in de repeat of niet?

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties