Moorden in appartementencomplex New York vastgelegd door bewakingscamera

Moorden in appartementencomplex New York vastgelegd door bewakingscamera

Niets zo vervelend als buren die te veel herrie maken, maar daar kan dus ruzie over ontstaan en ook helemaal uit de hand lopen. En dat is er afgelopen zondag gebeurd in een appartementencomplex in de wijk Brooklyn in New York. Twee mensen zijn vermoord en beelden daarvan vastgelegd door een bewakingscamera gaan rond op social media.

Bladimy Mathurin (47) en zijn stiefzoon Chinwai Mode (27) zijn doodgeschoten door hun onderbuurman Jason Pass (47), nadat de vlak in de pan sloeg tijdens een ruzie over geluidsoverlast. Op de beelden gemaakt op de vierde verdieping van het Flatbush Gardens complex op 1418 Brooklyn Ave laat zien dat Jason Pass ruzie aan het maken is met de vrouw van Mathurin.

Dan komt Mathurin naar buiten met een schaar. Zijn vrouw probeert hem weg te trekken en Jason Pass pakt dan een pistool en schiet Mathurin en Mode dood en verlaat dan rustig de plaats delict.

De NYPD, de politie van New York, heeft laten weten dat Pass sinds maart 2023 zes keer de politie heeft gebeld om geluidsoverlast van zijn bovenburen te melden.

Het laatste nieuws is dat Jason Pass na een zoektocht door de politie van drie dagen in Brooklyn is doodgeschoten. Jason Pass had zichzelf verstopt in een voertuig. Agenten hebben 15 minuten gepraat met Pass voordat ze geforceerd werden om hem drie keer in de borst en een keer in zijn been te schieten. Let op, schokkende beelden.

thumb vk moorden in appartementencomplex new york vastgelegd door bewakingscamera
Op het plaatje klikken om de beelden te bekijken. Let op, schokkende beelden.
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties