Monica Geuze is door 'partytrick' nog meer een begeerlijke vrouw

Monica Geuze is door 'partytrick' nog meer een begeerlijke vrouw

Monica Geuze, influencer, podcaster, presentatrice van de Bachelorette en 'Temptation Island: Love or Leave' ging afgelopen week rond met de titel dat ze ook weleens op de vingers is getikt voor grensoverschrijdend gedrag bij een tv-programma. Bleek een verhaal dat ze zelf de wereld in had geslingerd in de podcast 'Geuze & Gorgels' die ze samen maakt met Kaj Gorgels.

Zo vertelde Monica in de podcast dat ze weleens een grapje maakte bij een nieuwe tv-klus en waar ze zich onzeker voelde omdat de hele crew elkaar al veel langer kende en het grapje een beetje grof was. Achteraf hoorde Monica dat het grapje niet gewenst was en daarmee is het werkelijke verhaal dus minder spannend dan de titel.

Nee, dan heb je veel meer aan een zogenaamde 'partytrick' doe Monica Geuze onder de knie heeft en misschien bij ook veel mannen tot de verbeelding spreekt en van Monica misschien een nog meer begeerlijke vrouw maakt. Blond mannetje is niet het verborgen broertje van Enzo knol, maar Sam Hofman, een van de Hofman-broertjes. Of hij of Rijk dit heeft mogen ervaren is op moment van schrijven niet bekend, maar juice-kanalen zullen anders beweren. Via.

Ook zien: Monica Geuze ziet er heel goed uit in catsuit van Mugler

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties