Monica Geuze en Robbert Rodenburg laten zich lekker gaan tijdens Pride

Monica Geuze en Robbert Rodenburg laten zich lekker gaan tijdens Pride

Afgelopen zaterdag was de zogenaamde Canal Parade en konden mensen op en naast het water genieten van deelnemende boten die elk op een eigen manier inspeelde op het thema #YouAreIncluded. En natuurlijk werd deze wereldberoemde botenparade ook opgeleukt door mensen die zich scharen in de categorie 'Bekende Nederlander'.

Een echte grens is daar tegenwoordig met social media niet voor te geven, want als je een keertje flink viraal bent gegaan, dan is de kans groot dat je uitgenodigd wordt voor zogenaamde 'influencer-feestjes'. Staat natuurlijk wel wat tegenover, zoals het maken van beelden en deze op je social media kanalen zoals Instagram, Snapchat en Tik Tok plaatsen.

En een gedeelte van de Canal Parade is ook een zo'n influencer dingetje. Zo voer er een boot door de grachten van Amsterdam waarop je Famke Louise, Robbert Rodenburg en Monica Geuze op kon spotten. Famke Louise deed op het eerste gezicht even niet meer mee, maar Robbert en Monica Geuze lieten zich wel lekker gaan. Was Robbert toch bijna een beetje hetero. Via.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties